Translate

.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μαστορέματα και κηπουρική μας κάνουν καλό



Μπορεί να μη τις θεωρείται και πολύ active ασχολίες αλλά οι επιστήμονες έχουν άλλη γνώμη. Τα μαστορέματα και η κηπουρική συντελούν σε μείωση έως και 30% του κινδύνου εκδήλωσης εγκεφαλικού επεισοδίου και εμφράγματος, σύμφωνα με σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο British Journal of Sports Medicine και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ινστιτούτου Καρολίνσκα, με επικεφαλής την Δρ Έλιν Εκμπλοκ - Μπακ, η μείωση του κινδύνου αυτού συντελεί παράλληλα σε αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης.http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=19&id=197#flat

Δεν υπάρχουν σχόλια: