Τα ζυμαρικά είναι μια πρώτης τάξεως τροφή και ειδικά όταν μαγειρεύονται με σάλτσες που δεν είναι γεμάτες με λιπαρά. Ειδικά τα ραβιόλια, γεμιστά με σπανάκι ή μοντσαρέλα αποτελούν ένα από τα γευστικότερα ζυμαρικών της ιταλικής κουζίνας.
Εμείς εδώ, στην Ελλάδα, τα τρώμε ως κυρίως πιάτο. Στην Ιταλία ωστόσο τα έχουν και ως πρώτο πιάτο, σε ένα καλό τραπέζι… όχι βέβαια ότι δεν τα τιμούν και ως κύριο! Η συνταγή αυτή είναι πολύ ελαφριά, έχει μόνο 330 θερμίδες και 27 υδατάνθρακες!http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=31&id=262#flat
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου