Translate

.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Βάλε ελαιόλαδο στο μαγείρεμα!



Λένε ότι τα φαγητά γίνονται νόστιμα όταν χρησιμοποιείς μαργαρίνες… Ναι μπορεί να έχουν δίκιο, είναι όμως βαριά, όχι μόνο για το στομάχι αλλά για όλο τον οργανισμό μας. Άλλοι πάλι φοβούνται ότι θα παχύνουν χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο στη μαγειρική… αλλά κάνουν λάθος.


Σύμφωνα με τους διατροφολόγους το ελαιόλαδο μπορεί να έχει παραπάνω θερμίδες από τα άλλα σκευάσματα, ωστόσο είναι μονοακόρεστο λίπος, ενώ το αγελαδινό βούτυρο περιέχει σε μεγάλο βαθμό κορεσμένα και τρανς λιπαρά, που επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς.http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=45&id=306#flat

Δεν υπάρχουν σχόλια: