Το σπιτικό φαγητό όχι μόνο είναι οικονομικότερο και πιο αγνό, αλλά παχαίνει λιγότερο! Αμερικανοί ερευνητές από το τη Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς, ερεύνησαν και ανακάλυψαν ότι αυτοί που μαγειρεύουν σπίτι, τρώνε και ετοιμάζουν τάπερ για τη δουλειά παίρνουν λιγότερες θερμίδες, άρα παχαίνουν λιγότερο.
Η ανακοίνωση της έρευνας στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Δημόσιας Υγείας και με σχετική δημοσίευση στο περιοδικό διατροφολογίας "Public Health Nutrition", την οποία αναμετάδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=45&id=596#flat
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου