Οι Γάλλοι τρώνε πολλά λιπαρά φαγητά, ωστόσο παρουσιάζουν τα χαμηλότερα ποσοστά καρδιαγγειακών νοσημάτων συγκριτικά με άλλους πληθυσμούς της Ευρώπης!
Πως γίνεται αυτό; Εξαιτίας του κρασιού που καταναλώνουν πολύ και συγκεκριμένα της ουσίας ρεσβερατρόλη, που είναι ένα φυσικό συστατικό του κόκκινου κρασιού που αναστέλλει τον σχηματισμό φλεγμονών στο καρδιαγγειακό σύστημα.http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=42&id=642#flat
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου