Translate

.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ραβιόλια με κόκκινη σάλτσα



Τα ζυμαρικά είναι μια πρώτης τάξεως τροφή και ειδικά όταν μαγειρεύονται με σάλτσες που δεν είναι γεμάτες με λιπαρά. Ειδικά τα ραβιόλια, γεμιστά με σπανάκι ή μοντσαρέλα αποτελούν ένα από τα γευστικότερα ζυμαρικών της ιταλικής κουζίνας.


Εμείς εδώ, στην Ελλάδα, τα τρώμε ως κυρίως πιάτο. Στην Ιταλία ωστόσο τα έχουν και ως πρώτο πιάτο, σε ένα καλό τραπέζι… όχι βέβαια ότι δεν τα τιμούν και ως κύριο! Η συνταγή αυτή είναι πολύ ελαφριά, έχει μόνο 330 θερμίδες και 27 υδατάνθρακες!http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=31&id=262#flat

Δεν υπάρχουν σχόλια: