Αυτό το ριζότο μοιάζει περισσότερο με κινέζικο, αλλά δεν είναι! Απλά χρησιμοποιούμε στοιχεία από μαγείρεμα της Άπω Ανατολής, αλλά στο τέλος γίνεται ένα καθαρά δικό μας φαγητό, με όλες τις βιταμίνες και τις πρωτεΐνες, χωρίς ίχνος λιπαρών στοιχείων.
Χρειαζόμαστε ένα γουόνγκ ή απλά ένα βαθύ αντικολητικό τηγάνι και φυσικά τα υλικά.
Η συνταγή είναι για τέσσερις μερίδεςhttp://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=31&id=164#flat
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου