Translate

.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι μύθοι και οι φόβοι για την πίστα στερούν τη χαρά του αναβάτη!



Πολλές φορές οι αναβάτες μοτοσικλετών νιώθουν την ανάγκη να τα …δώσουν με το μηχανάκι τους και συνήθως το κάνουν στον δρόμο με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγετε. Το σίγουρο είναι ότι η κυκλοφορία του δρόμου και γενικά ο δρόμος, προκαλεί άγχος με αποτέλεσμα ο αναβάτης να μην χαίρεται στη πραγματικότητα το μηχανάκι του.
Τα γκάζια σε ασφαλές περιβάλλον είναι το ζητούμενο και στη τελική εκείνο που θα μας κάνει να χαρούμε πραγματικά τη μηχανή μας και το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών είναι το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις.
 
 
 
 
Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που το θεωρούν απρόσιτο, νομίζοντας ότι η πίστα θέλει κάτι το ιδιαίτερο, ότι είναι μόνο για αθλητές, ακόμα και ότι …τρώει τα λάστιχα. Διάφορες σύγχρονες δεισιδαιμονίες που κάνουν πολλούς αναβάτες να θεωρούν την πίστα απρόσιτη.
Το Activeman ρώτησε και έμαθε αν είναι απρόσιτη ή όχι η οδήγηση σε πίστα, όπως αυτή του Αυτοκινητοδρομίου των Σερρών. Ο εκπαιδευτής αγωνιστικής οδήγησης, Νικόλας Λαούταρης, είναι ο πλέον αρμόδιος να καταρρίψει αυτές τις δεισιδαιμονίες..http://www.activeman.gr/news.php?page_lang=173&mpage=45&id=552#flat

Δεν υπάρχουν σχόλια: