Translate

.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προστατεύει από τον διαβήτη



Τα γαλακτοκομικά μειώνουν τις σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη, σύμφωνα με νέα μελέτη που παρουσιάστηκε, από Σουηδούς επιστήμονες, στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη του Διαβήτη, που έγινε στη Βιέννη.
 
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας τα κορεσμένα λιπαρά των γαλακτοκομικών προϊόντων είναι πιο υγιεινά από εκείνα άλλων ζωικής προελεύσεως τροφίμων και μπορεί να δρουν προστατευτικά έναντι του διαβήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: