Translate

.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Bodybuilding, το άθλημα που θέλει υπομονή και ισχυρή θέληση



Σωματοδόμηση, είναι η ελληνική λέξη του bodybuilding. Οι αρχαίοι Έλληνες θαύμαζαν το ωραίο και έλεγαν ότι ο νους έχει να κάνει με το υγιές και γυμνασμένο σώμα και δεν είχαν άδικο.

Οι αθλητές του bodybuilding φροντίζουν να χτίζουν το σώμα τους προσπαθώντας να φέρουν τις καλύτερες και αρμονικότητες αναλογίες . Με στόχο τη δύναμη, την αντοχή, την ευλυγισία ο αθλητής προσπαθεί να πετύχει την αρμονική ανάπτυξη μυϊκής μάζας.


Μάθετε περισσότερα για το ΒΒ στο αθλητικό υπερθέαμα την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στη πλατεία του δημαρχείου στη Καλαμαριά, στο πεζόδρομο. Στο Outdoor Sports Event οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, για τέσσερις ώρες, να γνωρίσουν από κοντά διάφορα αθλήματα. Σε ορισμένα από αυτά θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής, μέσω μαθημάτων που έχουν προγραμματιστεί ώστε μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από «μέσα» τα διάφορα αθλήματα.

Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Fitness-elite.gr, με συνδιοργανωτές το γυμναστήριο Aqua Forum, την Forever Living Products (Ανεξάρτητοι συνεργάτες Τάσος Δημητριάδης, Χριστίνα Γώγου) και με την υποστήριξη του Activeman.gr στον τομέα της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: